perjantai 14. tammikuuta 2011

Viikonloppu taas...

Vaikka päivä menikin aika nopeaan duunissa. Kerkesi sitä kuitenkin tekemään omia juttuja samalla. Sai avattua Kapsilta portin murmurille ja siirrettyä tämän sinne Kapsin palveluihin kun entinen palvelin on vaihteeksi lopetuksen alla. Vielä pitäisi ottaa sieltä SQL talteen niin homma alkaisi olemaan pulkassa.

Tässä vkl aloitetaan normaalilla menolla. Vähän jotenkin on naama rikki koko viikosta mutta eiköhän se tästä taas jatku.

Mutta mitä sitten on taas tapahtunut. Uudet lasit hommattu ja kivasti meni massia niihinkin taas. Mutta elämä on taas kirkkaampaa kuin ennen. Nyt on sitten heti kun lähin pizzeria vastaa niin rullakebabit tulossa, jotta voi vetää pienet läskihomot ja aloittaa viettää vkl. Huomenna sitten papan 80v syndeille.

Edit. Lisätään se vielä, että eilen meni iltamat siinä kun PSP-1004 sain haxattua. Nyt toimii kaikki pelit oli ne mitä vain. Turhaan vain odotin Pandora akkua kun seuraavilla ohjeilla homma meni kivutta: http://keskustelu.afterdawn.com/t.cfm/f-173/downgrade_opas_6_xx_tn-hen-b-5_00_m33-6_no_pandora_no_magic-ms-883272/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti