keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

E7 talossa

Nyt on sitten E7 talossa.

Ensinnäkin muutamia positiivisiä ja myös negatiivisiä yllätyksiä pitävä laite tämä on. Osittain onnistunutta ja osittain ei sitäkään. Aloitetaan vaikka Ovi Mapsista. Itse tykkään selailla kartaa pinch zoomin avulla mutta vakiona tätä ei ole tässä vaan joutuu lataamaan beta-version. No sitten käyttömukavuus paranee huomattavasti. Sitten tuo widgetit. Ne ovat ok mutta kun ekaksi järjestät ne ns. mieleiseen järjestykseen pysty/vaaka asennossa niin sillä ei ole sitten merkistystä kun käännät puhelimen toisten päin niin ne ovat miten sattuvat. Tämä on osittain huonoa koska kun ne olisi kiva lajitella niin, että mailit tässä ja kalenteri tässä.

Kalenteri on ihan hyvä mutta tuon widgetti ei ole. Kun tekee widgetin pöydälle tämä ei osaa suoraan avaa siitä kuukausinäkymään vaan menee suoraan siitä sitten siihen tapahtumaan. Itse kalenterin pikakuvake tekee sen mitä haluan. Mutta pitää tutkia vielä voiko tuota säätää jotenkin. Mutta nyt on videota menossa tubeen ja sitten lisätään sitä tänne kun ovat valmiina.

Tämä vain pikainen arvio ja lisää tulee tässä sitä mukaan mitä kerkeän ohimennen kirjoitella. Moni varmasti kritisoi oikeinkirjoitusta mutta ei se niin tarkkaa ole.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti