keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Valkokangas

Olen aina haaveillut valkokankaasta ja nyt vihdoin toteutin unelmani. Aluksi kävin kyllä eri vaihtoehdot lävitse. Katelin rullakankaat ja muut läpi mutta screeni oli se mitä halusin. Mietin, että teettäisinkö vaiko tekisinkö itse. Katselin levyt ja sun muut läpi. Ongelmaksi vain muodostui laitteet ja työtila. Moni kyllä sanoi, että onnistuuhan se olohuoneessa. Kun näitäkin asioita punnitsin ja mittailin, niin 100" levyn tuominen kerrostaloon olisi ollut haasteellista ja lisäksi tämän saaminen olohuoneeseeni koska eteisestä tultaessa olohuoneeseen on 90 asteen mutka, joka aiheutti sen, että ei se levy siitä vain käännykään.

Lopuksi sitten kuitenkin päätin tilailla koottavan screenin, joka nyt onkin jo seinällä. Päädyin Grandviewin valmistamaan Flat Series WB White -screeniin, kooltaan 106". Tämä oli myyjän mukaan suositeltava koko vähän päälle 4 metrin katselu etäisyydeltä. Ainahan sitä saa pienemmän ostaa mutta myydään sitten hetken päästä isompi tilalle. Tutkin kyllä Grandviewiä valmistajana ja heidän kankaat ovat laadukkainta mitä Aasiasta nyt tulee.

Kooltaan kangas on juuri passeli seinälleni ja hyvä siitä tulikin kun sitä koottiin. Kangas itsessään on tiukka ja varmasti pysyykin kiinnityksen ansiosta ja lisäksi, jos tarvitsee muuttaa, niin kankaan saa kivasti pakettiin ja kasattua uudelleen. Siitä en osaa sanoa miten tuommoinen kangas loppujen lopuksi venyää. Aika näyttää.

Jos kaipaatte asiantuntevaa palvelua, niin ottakaa yhteyttä Cinema Tradingiin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti