maanantai 14. toukokuuta 2012

USB-pöytätuuletin

Kesä tulee ja samalla myös Diablo. Moni huolehtii kyllä koneen jäähdyttämisestä mutta ei niinkään itsensä. Tässä olisi tämmöinen leikkimielinen revikka USB-liittimeen liitettävästä pöytätuulettimesta.

Käteeni tarttui Elmanin valmistama pöytätuuletin USB-liitännällä. Tuuletin ei ole kovinkaan iso. Vähän isompi kuin 2,5" HDD-kiintolevy. Tämä näkyy selvemmin alla olevasta kuvasta.



Vaikka kuva onkin otettu paketin kanssa, niin laite on itsessään tuon paketin kokoinen. Tilaa se ei paljoa pöydältä vie. Nopeuden säätöä ei laitteessa ole, vain on ja off kuten kesällä pitääkin olla. Olen huomannut käyttäessäni, että kyllä tämä mukavasti viilentää itse pelaajaan vaikka kuinka hiki puskee pintaan vihollisia näkyessä. Tarkempaa kokemusta en osaa sanoa onko tästä tuulettimesta apua Diablo 3:n tapauksessa koska se on tajutonta menoa. Normaalissa FPS-peleissä tästä on kyllä riittänyt puhti.

Itse tuulettimesta saa mustan lisäksi myös täysvärisenä punaisen ja sinisen vaihtoehdon. Ääntä tulletin ei juurikaan pidä. Ainut mitä se tekee on pieni tärinä. Ilmeisesti tuulettimen jalan kumit ovat vähän liian kovat puupöytää vasten.

Hintaa en osaa sanoa koska sain tämän suoraan maahantuojalta. En usko, että tämmöisessä tusina kama tuotteessa puhuttaisiin edes 10 eurosta.

Hyvää
Puhalluksen teho

Huonoa
Tärinä joillakin pinnoilla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti