perjantai 30. maaliskuuta 2012

Iron Sky (2012)

Välillä on hyvä jättää ATK rauhaan ja suunnata muualle. Tähän tarjoutui tällä viikolla mahdollisuus päästä katsomaan ennakkoon tuleva Iron Sky -elokuva. Monelle nörtille tämä on ihan must see leffa mutta joillekin se on vähän harmaata mikä tämä oikein on. Elokuvan idea on hyvin yksinkertainen. Natsit pakenivat vuonna 1945 kuun pimeälle puolelle ja nyt vuonna 2018 aikovat palata takaisin vallaten maapallon. Idea on hyvä ja toteutuskin tehty loistavasti kun tietää tekijöiden taustava vähän enempää. Jätän sen teille ihan omaksi Googletettavaksi materiaaliksi. Tästä eteenpäin saattaa tulla jotain spoilereita.

Elokuva toimi omalle kohdalleni hyvin ja nautinkin tästä. Pitkästä aikaa oli elokuva tehty kunnolla ja nauraakin sai. Tämä johtui osittain internethuumorista ja erinäisistä tilanteista. Kannattaa käydä tämä elokuva vilkaisemassa jos sinne asti pääsee.

Sen verran voisi vielä kertoa, että elo-syyskuussa on tulossa DVD ja tämän jälkeen Bluray, jossa pitäisi ainakin olla pidempi versio elokuvasta ja paljon muuta lisämateriaalia. Materiaalia on paljolti mitä elokuvan jälkeisessä keskustelutilaisuudessa puhuttiinkin. Tämän huomasin itsekin kun katsoo trailerin ja elokuvan, niin elokuvassa ei juurikaan näitä trailerissa nähtyjä kohtauksia ole. Kyllä erikoispainos ostoon menee kunhan sellainen tulee.

Ennakkonäytöksestä itselleen sai julisteen parilla nimmarilla, t-paidan ja pinssejä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti